Що таке трансфер в готелі і його види?

Зараз дуже поширеною вважається послуга надання трансферу в готелі. Вона полягає в тому, що заздалегідь обговорюється маршрут, по якому вас доставлять до місця проживання. У більшості випадків трансфер полягає в наступному: вас зустрічають в аеропорту, після чого відвозять в готель на безпечному і доглянутому автомобілі, а потім назад. Залежно від різновиду трансферу, для перевезення може бути задіяний як легковий транспорт, так і просторий автобус. Скориставшись послугою вам не доведеться турбуватися про переміщення по місту і не буде потрібно тягнути багаж. Ціна трансферу складається з наступних послуг:

  • Зустріч в місці прибуття;
  • Подача комфортабельного транспорту з професійним водієм;
  • Очікування виходу замовника (в межах однієї години);
  • Сплата стоянок для авто;
  • Провезення багажу без обмежень по вазі і обєму;
  • Гарантована допомога в розміщенні в номері і доставка до готелю.

Головні переваги використання трансферу - це комфорт, безпека, а також професійний підхід. Крім того, трансфер в готелі дозволить заощадити багато вашого часу, адже вам не доведеться самостійно шукати маршрут до місця проживання або ловити таксі. Трансфер підрозділяється на дві основні категорії: індивідуальний або ж груповий.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТРАНСФЕР

Індивідуальний трансфер - це оптимальний варіант для тих, хто бажає швидко і з комфортом доїхати до свого готелю. До числа переваг варто віднести той факт, що вам не доведеться шукати транспорт в місті і стояти довгу чергу на автобус. Вас зустрінуть в місці прибуття і супроводжуватимуть до авто, яке було вибрано в момент оформлення замовлення. Вартість буде залежати від кількості осіб, адже для кожного відводиться окреме місце в транспорті. Якщо є маленькі діти, то для них буде встановлено автомобільне крісло. Дана послуга дуже зручна під час подорожей, вона заощадить ваш час. Незабаром після прибуття в місто ви вже будете відпочивати в орендованому номері готелю.

ГРУПОВИЙ ТРАНСФЕР

Дана послуга надається для транспортування групи осіб в автобусі або міні-вені до місця проживання. Якщо ви купуєте пакетний тур для відпочинку в країні, то груповий трансфер в більшості випадків вже входить у вартість. До переваг послуги відносять вигідну вартість, а також професійного гіда, який розповість цікаві дані про державу або місце візиту. Крім того, він з радістю відповість на питання, що можуть у вас виникнути. Трансфер в готелі групового типу володіє і деякими недоліками. Так, вам доведеться чекати кожного, хто скористався цією послугою. На це може знадобитися до години часу. Тривалість поїздки може збільшитися, адже кожного, хто перебуває в автобусі, можуть розвозити в різні точки призначення.

Усі статті
Інші статті за темами

Стандарти готелю 4 зірки - що повинен знати турист?

Тривалі переїзди завжди стомлюють людину. Тому, приїхавши в чуже місто, подорожній шукає зручне і комфортне тимчасове житло. Найчастіше ним стають готелі, адже тут враховано все - і проживання, і харчування, і відпочинок. В Україні готелі класифікують за зірками, як і в усьому світі. Маленькі зірки, які знаходяться на фасаді готелю, говорять про р...

...

Де відпочити в Одесі?

Кожен з нас уявляє собі відпустку як можливість відпочити і розслабитися. Хтось шукає пригод, інші - спокою, але всі приходять до питання, де відпочити під Одесою? Це місто кличе і підкорює душі своїм неповторним шармом, тут є все, чого бажає душа мандрівника. Унікальна атмосфера, розкішна архітектура, величні катакомби і прекрасний пляж!   ...