Лобі-бар: зустріч або очікування в затишній атмосфері за чашкою кави

Тим, кому часто доводиться зупинятися в готелях, напевно, знайоме словосполучення лобі-бар. Але хто вперше знімає номер в готелі, почувши цю назву, точно запитає, що таке лобі-бар. Насправді, це звичайний бар або ресторанчик, розташований на першому поверсі готелю недалеко від стійки реєстрації.

Лобі з англійської мови перекладається як «хол», «передпокій». В такому закладі найчастіше призначають зустрічі або очікують когось або чогось. Тому меню тут трохи відрізняється від звичайного ресторану або бару. Лобі-бар - це заклад, де їжа не є головною: акцент роблять на випивці і легкому перекусі. Іноді чашечки кави і смачної булочки досить, щоб скоротати час очікування.

Лобі-бар в готелі також можуть використовувати для проведення банкетів, ділових зустрічей або просто веселого відпочинку з групою друзів. В такому закладі завжди затишна обстановка, легка музика і достаток напоїв, як алкогольних, так і безалкогольних.

Готель «Vele Rosse» - комфортний відпочинок і висококласне обслуговування

Майже в кожному хорошому готелі є лобі-бар. Наприклад, якщо ви побуваєте в Одесі, можете відвідати лобі-бар в готелі «Vele Rosse». Щоб подивитися, як виглядає цей заклад, і взагалі сам готель, скористайтеся фото на сайті. Комфортне перебування, висококласне обслуговування і відмінна атмосфера відпочинку вам забезпечені.

Лоббі бар в цьому готелі розрахований на 40 осіб. Тут можуть відмінно провести час як групи туристів, так і сімейні пари. Достаток напоїв, романтична обстановка і красивий інтерєр сприяють повноцінному відпочинку і гарному настрою.

Готель «Vele Rosse» гарантує комфортний відпочинок і якісне обслуговування. Так як конкуренція в цій сфері обслуговування досить велика в Україні, кожен готель намагається організувати свою роботу на найвищому рівні. І це не може не радувати вдячних клієнтів!

Усі статті
Інші статті за темами

Що таке трансфер в готелі і його види?

Зараз дуже поширеною вважається послуга надання трансферу в готелі. Вона полягає в тому, що заздалегідь обговорюється маршрут, по якому вас доставлять до місця проживання. У більшості випадків трансфер полягає в наступному: вас зустрічають в аеропорту, після чого відвозять в готель на безпечному і доглянутому автомобілі, а потім назад. Залежно від ...

5 незвичайних послуг в готелях

Розвиток світового туризму веде до появи великої кількості готелів, що пропонують своїм постояльцям комфортні умови проживання і високий рівень сервісу. Проте завзятим мандрівникам вже недостатньо тільки смачної їжі, затишних номерів, ввічливого обслуговування - вони хочуть отримати ще і незабутні враження від перебування в готелі. Конкуренція в г...

Стандарти готелю 4 зірки - що повинен знати турист?

Тривалі переїзди завжди стомлюють людину. Тому, приїхавши в чуже місто, подорожній шукає зручне і комфортне тимчасове житло. Найчастіше ним стають готелі, адже тут враховано все - і проживання, і харчування, і відпочинок. В Україні готелі класифікують за зірками, як і в усьому світі. Маленькі зірки, які знаходяться на фасаді готелю, говорять про р...

https://www.high-endrolex.com/41