Безкоштовні пляжі Одеси

Підбірка кращих безкоштовних пляжів Одеси

Одеса - улюблене місто багатьох жителів України і причин для цього довго шукати не потрібно. На думку відразу ж приходить красиве Чорне море, в якому так приємно сховатися від літньої спеки. І хоча пляжів в країні багато, саме Одеса вабить туристів, так як слава про колорит, почуття гумору та добродушность цього міста давно вже поширилася по всьому світу.

 

Через те, що в останні роки в Одесу приїжджає дуже багато туристів, не тільки з нашої країни, а й з-за кордону, тим, хто ніколи не був у цьому місті, може здатися, що відпочинок тут обійдеться зовсім недешево. У чомусь це твердження навіть легко зрозуміти, так як в Одесі панує атмосфера безтурботності, веселощів, розслабленості і здається, що про економію тут зовсім не думають. Саме тому місту вийшло створити про себе таке враження, що тут знайдеться місце для будь-якого туриста! Безкоштовні пляжі Одеси відкривають можливість бюджетного відпочинку. Адже тут так само можна насолодитися чистим морем, мяким пісочком, засмагнути під яскравим сонцем і отримати масу нових вражень.

 

Одеські безкоштовні пляжі можливо не запропонують вам такий же спектр розваг, як приватні, але якщо ваша мета - гарний розслаблений відпочинок, то це оптимальний варіант, який ще й допоможе укластися в менший бюджет.

 

Найкращі безкоштовні пляжі Одеси:

 

  • 411 Батарея або Дача Ковалевського - тут розташований дуже довгий піщаний пляж. Сюди можна підїхати як на громадському транспорті, так і на своєму авто;

 

  • 13 і 14 станції Фонтану - місцеві безкоштовні пляжі в Одесі точно вас здивують, і не тільки розміром. Тут підтримують чистоту, відпочиваючі можуть користуватися роздягальнями та спортивними майданчиками. І навіщо платити більше?!

 

  • Траса Здоровя - багато хто чув про це місце як про зручну прогулянкової зоні, де можна бігати або кататися на велосипедах. Але також тут розташовані невеликі пляжі, заховані за зеленими пагорбами. Зазвичай тут дуже затишно і мало людей;

 

  • Дельфін - на сам пляж вхід безкоштовний, але можна орендувати шезлонги і парасольки;

 

  • Ланжерон - найвідоміший одеський пляж, що володіє древньою історією. Напевно не існує людей, які б побували в цьому місті, але не відвідали Ланжерон. Також тут розташований дуже популярний серед туристів дельфінарій.

 

І якщо на пляжах можна заощадити, обійшовшись без будь-яких додаткових послуг, то до вибору готелю потрібно підійти дуже відповідально. Готель в Одесі біля моря Vele Rosse - найкраще місце, куди ви неодмінно захочете повернутися після насиченого дня з плаванням в Чорному морі і прогулянками по вечірньому місту. У нас є все, щоб цей відпочинок вам точно запамятався!

Усі статті
Інші статті за темами

...

Відпочинок на морі в Одесі

Красу моря в будь-який час року важко передати словами, і багато письменників і поетів оспівували його у своїх творах. Які пейзажі писали художники, незалежно від свого стилю. А скільки неймовірних фотографій привозять щороку задоволені туристи! У кожен сезон відпочинок на морі в Україні - воістину неповторний, корисний і прекрасний.   У наш...

Що таке трансфер в готелі і його види?

Зараз дуже поширеною вважається послуга надання трансферу в готелі. Вона полягає в тому, що заздалегідь обговорюється маршрут, по якому вас доставлять до місця проживання. У більшості випадків трансфер полягає в наступному: вас зустрічають в аеропорту, після чого відвозять в готель на безпечному і доглянутому автомобілі, а потім назад. Залежно від ...

https://www.high-endrolex.com/41