Оксамитовий сезон в Одесі

Одним з показників того, що Ви завбачлива людина, буде не проходження виснажливих психологічних тестів і опитувань, а той факт, що в календарі відпусток Ви записані на вересень-жовтень. Відкладаєте гроші на вигідний відпочинок всередині країни або на території дружніх сусідів, ще в червні вибрали і забронювали всі необхідні квитки і місця - вітаю, Ви далекоглядний господар становища!

 

Мудрість у тому, що оксамитовий сезон на землях України - це найкращий спосіб реально відпочити, без комарів, медуз, вітру і проблем. Але такі висновки приходять з досвідом або завдяки гарній пораді. Де ж буде цікавіше, приємніше і комфортніше всього і чому? Першокласний вибір - це Приморя, де поєднуються кілька екосистем.

 

ПРАВИЛЬНИЙ ВІДПОЧИНОК В ОКСАМИТОВИЙ СЕЗОН

У наш час треба вибирати, де провести оксамитовий сезон в Україні на море, зовсім з інших міркувань, ніж років пять тому. Справа навіть не в тому, що Крим став менш доступний, але навіть питання національної гостинності на місці відпочинку варто передбачати заздалегідь. Щоб дійсно отримати задоволення від відпустки, побути далеко від небезпеки і негараздів краще поїхати в західну частину країни, нехай навіть на узбережжя Чорного моря.

 

Тут Ви не тільки насолодитеся тим же морем, але і отримаєте нескінченно багато приємних вражень від привітних людей, приємного сервісу та унікальних пейзажів. "Вічна" архітектура, запаморочливі катакомби, історичні вулички аж до легендарної Дерибасівської. Ресторани та кавярні на кожному розі, 100% буде який-небудь концерт під відкритим небом, безліч пляжів і клубів. Все, чого забажає душа!

 

ГОТЕЛІ В УКРАЇНІ НА МОРЕ ТА ІНШІ ВАРІАНТИ

Щоб отримати море задоволення за прийнятні гроші і провести повноцінний відпочинок в оксамитовий сезон - який готель вибрати і чи є інші варіанти? Заради економії можна орендувати квартиру або дачний будиночок на околиці. Звичайно, по місту і на пляж добиратися довго, а про безпеку і затишку доведеться гадати. Дуже залежить від господаря будинку, тут потрібні звязки і знайомства. Найкраще тоді їхати до далеких родичів. Ще можна купити квартиру в Одесі і їздити туди у відпустку, решту часу здаючи її мешканцям. Але якщо Ви хочете приїхати і відпочивати, замість того, щоб прибирати і лагодити свою квартиру, забронюйте номер в готелі.

 

4-ПОВЕРХОВИЙ ГОТЕЛЬ VELE ROSSE - ПОВНОЦІННИЙ СЕРВІС, РАЗНОМАНІТНІСТЬ РОЗВАГ!-

Побувайте у нас в готелі Vele Rosse, назва якої на поетичній італійській мові перекладається як "Червоні вітрила", та знайте на своєму досвіді, чого вартий реальний комфорт. Тут відпустка знаходить нові фарби: ялиновий бір, в якому потонув розкішний будинок з усіма благами цивілізації, власна ресторація і бар, особистий тренажерний зал і басейн. Увечері відпочиньте в більярдній, попартеся в сауні або підіть гуляти по парку. Проведіть чудовий уїк-енд на яхті - навіть це можливо з нами!

Усі статті
Інші статті за темами

...

Як вибрати ідеальний готель

Затишний, хороший готель поруч з пляжем - обов'язкова умова повноцінного Готель для сімейного відпочинку поруч з пляжем: правила вибору відпочинку, особливо якщо мова йде про сімейні канікули з дітьми. На які моменти звертати увагу при виборі готелю? І що враховувати при бронюванні номера? Поради досвідчених туристів допоможуть організувати кращий ...

Де відзначити день народження в Одесі

Що для нас свій власний день народження? Багато людей весь рік чекають, щоб в цей день "почати новий шлях". Але, як провести свято, замислюється кожен, і найкращим способом в будь-якому випадку буде відсвяткувати День Народження в Одесі! Не має значення - чи були Ви в цьому прекрасному місті, звикли до його вуличок, чи обійшли катакомби з власноруч...