Відпочинок на морі в Одесі

Красу моря в будь-який час року важко передати словами, і багато письменників і поетів оспівували його у своїх творах. Які пейзажі писали художники, незалежно від свого стилю. А скільки неймовірних фотографій привозять щороку задоволені туристи! У кожен сезон відпочинок на морі в Україні - воістину неповторний, корисний і прекрасний.

 

У нашому загнаному прогресивному світі рекреація, тобто відновлення душевних сил, набагато важливіша, ніж стандартна медицина. Вчені довели, що 80% хвороб зявляються і поглиблюються виключно на нервовому грунті, тобто постійна стресова обстановка без можливості розрядки для людини мало не смертельно небезпечна. Тому, дуже важливо регулярно відпочивати!

 

А що може бути корисніше для відродження психіки, ніж зміна обстановки і повноцінний спокій? Найкращим рішенням буде влаштувати собі справжній відпочинок на морі в Одесі - це і вигідно, і надійно.

 

КРАЩИЙ ВІДПОЧИНОК НА МОРІ - У СЕРЦІ КУРОРТНОЇ ОДЕСИ!

Хоча б три дні непробудного сну, здорової їжі і чистого морського повітря відродять до життя кожного працівника. Вечорами можна погуляти по Дерибасівській вулиці, погодувати птахів біля памятника Дюку Де Рішельє і посидіти на прогрітих щаблях Потьомкінських сходів. А в день повіту прийти в Одеський порт і подивитися на чайок, послухати їх крик - так звучить свобода. На память вибрати пару чарівних штучок з Привозу, ще кілька для рідних, і з чистою совістю поїхати додому, точно знаючи: в житті є сенс. Він пахне хвоєю і шелестить листям, відбиваючись мірним рухом хвиль і ще так невловимо далеко перегукується людськими голосами з характерним акцентом.

 

ЧАРІВНІСТЬ ЛІТНЬОЇ ОДЕСИ АБО ЗИМОВА КРАСА ПРИМОРСЬКОГО МІСТА?

Звичайно, повноцінний відпочинок влітку на морі неможливий без готелю, але що тоді говорити про зимовий сезон? Не слухайте тих, хто каже, що море тільки для літа! Почитайте вірші, де описують магію живого моря-океану у снігових горах. Проникнитесь розкішшю цього чарівництва, коли з вікна Вашого номера, де Ви сидите в теплі і з гарячим глінтвейном в руках, видно сяючі місячним блиском ялини на тлі набігаючих на берег хвиль. Повірте, цей момент Ви запамятаєте на все життя.

 

Що стосується моря жарким літом, то пляжі тут є як громадські та безкоштовні, так і приватні, чому платні з повноцінним комплексом послуг. Вам вирішувати, на якому піску ніжитися, чи мати шезлонг чи парасольку - кожному свої переваги, але отримати задоволення від сонячних ванн і теплих хвиль вийде обовязково!

 

У ВЛАСНІЙ КРАЇНІ У МОРЯ В ГОТЕЛІ "ЧЕРВОНІ ВІТРИЛА" - КАЗКА!

Рекомендуємо Вам найкращий відпочинок на морі в готелі Vele Rosse, де в будь-який час року буде як провести час для стражденної душі і живого тіла. Тут є і власний ресторан, і тренажерний зал з басейном, для любителів - сауна, а для поціновувачів - більярд. А мандрівники захопляться можливістю покататися на справжній яхті, адже не дарма ми називаємося "Червоні вітрила".

 

Розташовується заїжджий двір на 12-й станції Великого Фонтану, від нас до моря 5 хвилин спокійної прогулянки. А оточують будинок ялинові парки, морське чисте повітря і спокій. Відчуйте умиротворення унікальної екосистеми - у нас тут своя атмосфера!

Усі статті
Інші статті за темами

Відпочинок на морі в Одесі

Красу моря в будь-який час року важко передати словами, і багато письменників і поетів оспівували його у своїх творах. Які пейзажі писали художники, незалежно від свого стилю. А скільки неймовірних фотографій привозять щороку задоволені туристи! У кожен сезон відпочинок на морі в Україні - воістину неповторний, корисний і прекрасний.   У наш...

12 декабря 2019

...

...

https://www.high-endrolex.com/41