Стандарти готелю 4 зірки - що повинен знати турист?

Тривалі переїзди завжди стомлюють людину. Тому, приїхавши в чуже місто, подорожній шукає зручне і комфортне тимчасове житло. Найчастіше ним стають готелі, адже тут враховано все - і проживання, і харчування, і відпочинок.

В Україні готелі класифікують за зірками, як і в усьому світі. Маленькі зірки, які знаходяться на фасаді готелю, говорять про рівень обслуговування, про умови проживання, про ціну і комфорт. Готель 4 зірки - це затишний готель, розрахований на клієнтів із середнім доходом.

Основні стандарти готелю 4 зірки:

  • високий рівень обслуговування;
  • наявність різних типів номерів (економ, стандарт, люкс та інше);
  • наявність додаткових елементів меблів (наприклад, туалетний столик);
  • санвузол в номері;
  • ресторан або кафе на території готелю;
  • робочий персонал - тільки у форменому одязі.

Основні вимоги до готелю 4 зірки

Вибираючи комфортне житло в готелі, ви повинні враховувати вимоги до готелю 4 зірки.

По-перше, це чистота. У кожному номері, а також в коридорах, повинна бути ідеальна чистота, прибирання - щоденне, зміна постелі та рушників - раз в три дні.

По-друге, рівень обслуговування. Наприклад, якщо вам необхідно доставити багаж в номер, це входить в обовязки робочого персоналу.

По-третє, в кімнаті не повинно бути поламаних меблів або несправної техніки. В такому випадку краще відразу відмовитися від послуг готелю або поміняти номер.

Якщо ж всі ці вимоги до готелів 4 зірки виконані, можете сміливо замовляти номер в такому готелі.

Курортна Одеса і готель «Vele Rosse»

Готель «Vele Rosse» знаходиться в курортному місті Одеса, який відвідують щорічно тисячі туристів. В Україні не так багато курортних місць, тому до моря влітку їздять цілими сімями і великими компаніями.

Комфортним та якісним житлом для туристів може стати готель «Vele Rosse». Це затишний готель в Одесі, в якому враховані всі побажання постояльців, щоб їх відпочинок був повноцінним і цікавим. Готель розрахований на клієнта із середнім щомісячним доходом, тому ціни не дуже будуть бити по кишені.

На території готелю розташований паркінг. Також у вартість номера входить відвідування фітнес-центру, сніданок в стилі «шведський стіл» та інше.

Якщо вам потрібен готель в Одесі, вибирайте «Vele Rosse», тут завжди будуть раді гостям!

Усі статті
Інші статті за темами

У 4-зірковому готелі має бути чисто, затишно і комфортно!

Найпоширенішою класифікацією готелів є визначення рівня готелю по привласненим зіркам. Що мається на увазі в слові рівень готелю в Україні? Матеріально-технічне оснащення. Рівень обслуговування. Якість послуг, що надаються. Додаткові можливості (паркінг, басейн та інше). Популярними і затребуваними вважаються чотиризіркові готелі. Тому ...

Критерії вибору ресторану в Одесі

Серед величезної кількості ресторанів, вибрати найбільш підходящий - дійсно складно. Тим більше, для тих, хто не є завсідником таких закладів. Але перш ніж приступати до вивчення критеріїв, варто визначитися з головним питанням - для яких цілей необхідний ресторан? Адже в залежності від цього, і пропоновані до закладу вимоги будуть різними.. В пер...

...

https://www.high-endrolex.com/41