У 4-зірковому готелі має бути чисто, затишно і комфортно!

Найпоширенішою класифікацією готелів є визначення рівня готелю по привласненим зіркам. Що мається на увазі в слові рівень готелю в Україні?

  1. Матеріально-технічне оснащення.
  2. Рівень обслуговування.
  3. Якість послуг, що надаються.
  4. Додаткові можливості (паркінг, басейн та інше).

Популярними і затребуваними вважаються чотиризіркові готелі. Тому потрібно знати, що повинно бути в готелі 4 зірки. В основному це бюджетні готелі із середнім рівнем обслуговування, з компактними, і зручними номерами, і з широким набором послуг. Обовязковими є безкоштовні сніданки.

Основні вимоги до готельних номерів - гігієна і комфортні умови проживання

Отже, що має бути в номері готелю 4 зірки?

Головна умова - чистота і комфорт. Постояльцеві повинні бути створені всі умови для повноцінного відпочинку, адже зазвичай це втомлена з дороги людина, якій потрібно відновити життєві сили для подальшої роботи. Готель 4 зірки - це щоденне прибирання в номерах, зміна постільної білизни - раз на три дні або за бажанням клієнта.

По-друге, в кожному номері повинен бути санвузол і засоби гігієни. Також для клієнта повинен бути наданий телевізор, телефон, холодильник.

У 4-зірковому готелі має бути якісне обслуговування робочого персоналу. Також в кожному готелі має працювати ресторан або кафе і паркінг.

Готель «Vele Rosse» - доступні ціни та якісне обслуговування

Якщо ви вперше в Одесі і вам необхідно ставати тут на кілька днів, тоді вам не обійтися без готелю. Готель «Vele Rosse» - це найкращий бюджетний варіант для середньостатистичного туриста зі стандартним набором послуг.

Серед 54 стильних номерів представлені такі категорії:

  • економ;
  • стандарт;
  • напівлюкс;
  • люкс;
  • апартаменти.

«Vele Rosse» в Одесі - це комфортне проживання та повноцінний відпочинок в курортному місті України! Готель в Одесі, який завжди відкритий для своїх гостей - «Vele Rosse», приїжджайте і відчуйте себе як вдома.

Усі статті
Інші статті за темами

...

Пляж Аркадія - найпопулярніший пляж Одеси

Пляж Аркадія - найпопулярніший пляж Одеси Ні для кого не секрет, що Одеса сьогодні найпопулярніше місце для літнього відпочинку в Україні. Це місто дивним чином поєднав у собі відразу кілька факторів: незвичайну історію і архітектуру, весела вдача місцевого населення, чисте і глибоке Чорне море, а також чудові пляжі Аркадії. Вони розташовані в При...

Як вести себе в готелі?

ЯК ВЕСТИ СЕБЕ В ГОТЕЛІ І ГОТЕЛЬНОМУ ДОМІ? Вперше плануєте виїхати з рідного міста? Цілком ймовірно, що Вам не дають спокою, здавалося б, звичайні питання, наприклад, як варто поводитися в готелі? Готель буде Вашим будинком на час відпустки або відрядження. Якщо Ви виїжджаєте за кордон, то номер в готелі потрібно забронювати заздалегідь. Бронювати ...

https://www.high-endrolex.com/41