Вибираємо кращий готель: типи номерів в готелях

Якщо ви багато подорожуєте або у вас часті робочі відрядження, тоді вам необхідно якомога більше знати про готелі. В основному житло в готелі бронюють, тому важливо знати категорії номерів в готелі. Цим самим ви застрахуєте себе від можливих незручностей і не розчаруєтеся якістю відпочинку.

 

Сьогодні в Україні готелі класифікують за зірочкам. Найбільш затребуваними є готелі 4 зірки - це комфортні і не дуже дорогі готелі. Саме за кількістю зірок на фасаді готелю визначається рівень обслуговування, умови проживання, в тому числі і типи номерів в готелях, а також додаткові послуги готелю.

 

Готельний бізнес - досить поширене явище у всьому світі. У кожному місті ви знайдете кілька готелів, які пропонують сучасне і зручне тимчасове проживання. Але кожен готель має свої переваги і недоліки. Щоб ви могли дізнатися про всі сторони роботи готелю, необхідно володіти деякою інформацією.

 

КЛАСИФІКАЦІЯ ГОТЕЛЬНИХ НОМЕРІВ - ОСНОВНІ ПУНКТИ

 

Класифікація готельних номерів починається з кількості людей, які можуть проживати в одній кімнаті, і кількості кімнат. Є одномісні, двомісні номери, а також однокімнатні, двокімнатні і т.д. Класифікують номери в готелі за розміром і складом, наприклад, сімейний номер, апартаменти - вони складаються з декількох кімнат великих розмірів. Також виділяють номери за рівнем комфорту і загального стану, наприклад, економ, стандарт, люкс та інше.

 

Ще існує класифікація номерів за видом з вікна. Це дуже важливо, адже погодьтеся, що не дуже приємно дивитися на внутрішній дворик, в той час, як з іншого боку готелю - гарний вид на море або гори. Види номерів в готелі ви повинні уточнити ще при бронюванні кімнати.

 

Тип і категорія номера визначають його вартість. Якщо ви вперше будете проживати в готелі, скористайтеся загальноприйнятими вимогами до умов проживання в готелі. Міжнародна класифікація готельних номерів відповідає таким критеріям:

 

  • площа номера;
  • комфорт і затишок в кімнаті;
  • меблі та зручності;
  • санітарно-гігієнічне обладнання;
  • оснащення інвентарем;
  • місткість.

 

Згідно з цією класифікацією виділяють такі типи номерів: апартаменти, люкс, напівлюкс, перша-пята категорії, суміщені номери і т.д. Назва номерів в готелі говорить сама за себе, якщо ви знаєте, як їх трактувати. Наприклад, номер напівлюкс - це одна житлова кімната великих розмірів, в якій можуть проживати одна або дві людини. Частини кімнати потрібно використовувати одночасно як кабінет, вітальню, їдальню. У напівлюксі повинен бути повний санвузол, тобто, в номері передбачений умивальник, душ або ванна і унітаз. У кімнаті обовязково повинен знаходитися телефон, щоб клієнт міг замовити сніданок в номер або висловити будь-які побажання або зауваження.

 

Готель «Vele Rosse» - вигідні та комфортні умови проживання в Одесі

Вам потрібно зупинитися в курортному місті Одеса, і ви переживаєте з приводу високої вартості номерів в готелях? Готель «Vele Rosse» - це відмінні умови проживання за прийнятною ціною. Тут якісне обслуговування клієнтів, а також всі необхідні для людини зручності - затишні номери, гарний ресторан, смачні страви та інше.

 

В Україні готельний бізнес поставлений на високому рівні, і місто Одеса - не виняток. Готель «Vele Rosse» гарантує вам приємний відпочинок і весь спектр необхідних послуг. Якщо бажаєте дізнатися як виглядає номер готелю, можете ознайомитися з фото на сайті.

Усі статті
Інші статті за темами

Готель з рестораном: переваги

НЕ ПОТРІБНО ЗАЛИШАТИ ТЕРИТОРІЮ ГОТЕЛЮ Головна перевага готелю з рестораном в тому, що у вас завжди буде можливість смачно поїсти. Для цього вам не доведеться залишати межі будівлі і шукати ресторан в невідомому місті. Сучасний готель вже неможливо уявити без якісного ресторану, що сильно спрощує життя постояльців. Частенько гості залишаються відпо...

Чим лазня відрізняється від сауни?

Досить часто можна зустріти людей, для яких сауна і лазня є синонімами. Більш того, бувають навіть закладу з вивіскою «Сауна», але при цьому там присутній тільки російська лазня. На щастя, таких закладів небагато, і більшість представників даного виду бізнесу все ж знають відмінності. Якщо ви зібралися попаритися, то і вам слід розуміт...

09 декабря 2019

...