Вибір банкетного залу в Одесі для весілля

Весілля - це один з тих днів, коли все повинно бути ідеально. Тому до весільного банкету потрібно підготуватися заздалегідь, в тому числі - і до вибору місця святкування. В Одесі банкетні зали є в багатьох ресторанах, але як же вибрати з них кращий? У цьому питанні необхідно продумати все до дрібниць, щоб під час заходу не було ніяких несподіванок.

Також варто зауважити, що найкраще буде особисто відвідати ресторан і своїми очима оглянути зал. Адже фотографії в інтернеті можуть бути спотворені або оброблені, або зовсім не відповідати дійсності. Крім того, ви зможете поспілкуватися з персоналом та визначити рівень сервісу, ввічливість, підхід до клієнтів. В результаті ви будете мати вичерпну інформацію і загальні враження про заклад.

На що звертати увагу при виборі

Розмір залу. Один з головних критеріїв, так як приказка «в тісноті, та не в образі» тут абсолютно неактуальна. Просторий зал не тільки вміщує в себе всіх гостей, а й дозволяє їм відчувати себе комфортно і розслаблено, а офіціанти не будуть зачіпати відвідувачів і столики під час обслуговування. Крім того, якщо планується замовлення «живої музики», то обовязково має бути місце і для творчого колективу, і для апаратури. Не зайвим буде додаткове місце для танців і проведення конкурсів. Знову-таки, цей момент краще перевіряти самостійно.

Вартість. З огляду на велику кількість гостей, витрати чекають чималі. Тому ціна грає важливу роль, особливо для молодят, у яких вже складено приблизний розмір бюджету. Тут найкраще звязатися з адміністрацією ресторану і обговорити наступні пункти:

  • Середня вартість на 1 людину;
  • Вартість оренди залу і обслуговування;
  • Чи є можливість приносити свій алкоголь, весільний торт і фрукти - в деяких ресторанах це дозволяють;
  • Наявність акцій і знижок.

Інтерєр. Він повинен відповідати заходу, що проводиться. Слід обговорити розсадження гостей, організацію прикрашання - займеться цим ресторан або ж ви самі. Важливо особисто подивитися, в якому стані знаходяться меблі, наскільки все чисто, акуратно, в тому числі - і в санвузлі.

Місцезнаходження. Ресторан може бути в межах міста, і за ними. У першому випадку можна заощадити на доставці гостей, не потрібно наймати мікроавтобуси. Але і ресторанні послуги будуть дорожче. У другому випадку доведеться потурбуватися про транспорт для запрошених, адже їх потрібно буде привезти в заклад, а потім доставити назад. Зате ресторан обійдеться дешевше.

Кухня. Не менш важливий критерій, адже від якості і смаку страв залежить і загальний настрій усіх учасників торжества. У ресторані повинні бути передбачені різні варіанти меню, так як переваги у всіх гостей різні. Тому не варто акцентувати увагу тільки на дарах моря або якихось делікатесах. Це все може бути відмінним доповненням, але основний упор краще все ж робити на класичних закусках, орієнтованих на більшість відвідувачів. Крім якості їжі, варто обговорити і інші моменти: розмір порцій, час подачі тих чи інших страв і напоїв.

Усі статті
Інші статті за темами

Весільна церемонія в готелі

Сезон весіль в Одесі в розпалі, а це значить, що багато пар знаходяться в пошуку місця для проведення свого самого урочистого, радісного і світлого свята. Вже давно вийшли з моди звичайні розписи в РАГСі, а на зміну їм прийшли виїзні церемонії. Тільки уявіть, все буде як в кіно з дитинства для вже дорослої принцеси. "... Гості сидять на к...

...

Що таке трансфер в готелі і його види?

Зараз дуже поширеною вважається послуга надання трансферу в готелі. Вона полягає в тому, що заздалегідь обговорюється маршрут, по якому вас доставлять до місця проживання. У більшості випадків трансфер полягає в наступному: вас зустрічають в аеропорту, після чого відвозять в готель на безпечному і доглянутому автомобілі, а потім назад. Залежно від ...

https://www.high-endrolex.com/41