Весільна церемонія в готелі

Сезон весіль в Одесі в розпалі, а це значить, що багато пар знаходяться в пошуку місця для проведення свого самого урочистого, радісного і світлого свята. Вже давно вийшли з моди звичайні розписи в РАГСі, а на зміну їм прийшли виїзні церемонії. Тільки уявіть, все буде як в кіно з дитинства для вже дорослої принцеси. "... Гості сидять на красивих стільцях по обидва боки від центрального проходу для нареченої, прикрашених весільною атрибутикою, а посередині йде маленька дівчинка, що розкидає червоні пелюстки троянд. Він, варто і чекає із завмиранням у серці свою обраницю біля вівтаря. А вона, така гарна, ошатна, легка і любляча повільно, але впевнено йде до нього ... ". Представили? А це може бути реальністю. Готельний двір «Vele Rosse» пропонує вам зали та літній майданчик для проведення такого казкового заходу, про який ви не могли навіть собі уявити в своїх найпотаємніших мріях.

Як виглядає ваша мрія?

Ви вже придумали, якою буде виїзна церемонія? Якщо ні, то ми запропонуємо вам 2 варіанти:

Красиво і елегантно оформлений зал, в якому ви зможете на свій розсуд додати святковий декор. У ньому розташований ряд зручних крісел, в якому з легкістю розміститься до 50 осіб. А попереду той самий вівтар, де щасливі закохані стануть молодятами.

Квітучу, зелену, теплу літню терасу, з красивими тканинними навісами, де ви насолодитеся чудовою атмосферою урочистості і запам'ятати ваше одруження на все життя.

Такої атмосфери, як у Vele Rosse ви не знайдете навіть в самих фешенебельних готелях. Привітний персонал готельно-ресторанного комплексу постарається зробити ваше свято незабутнім.

Весілля мрії в «Vele Rosse»

Весілля - це хвилююча і в той же час дуже клопіткий захід. Все потрібно продумати до дрібниць:

  • Де пройде розпис?
  • Як організувати банкет?
  • Де розміститися молодятам в першу шлюбну ніч?
  • Де поселити гостей, які приїхали здалеку?

Якщо ви ще в пошуку відповідей на ці питання, тоді «Vele Rosse» запропонує рішення для цих на вигляд складних завдань.

"Все включено"

«Vele Rosse» - це один з найбільш привітних, затишних і привабливих готельних комплексів Одеси. Порівняно доступні ціни, дозволять організувати весілля на вищому рівні в повному обсязі і в одному місці. Вам не потрібно буде думати про оренду автопарку, для переміщення гостей з одного місця в інше.

У вашому розпорядженні:

  • Розкішний банкетний зал, де з комфортом розмістяться 110 гостей. При цьому достаток запропонованого меню змусить вас на мить загубитися в розмаїтті кулінарних шедеврів, які приготують для вас наші кращі кухарі.
  • Квітуча літній майданчик, де можна відсвяткувати знаменну подію в колі найближчих родичів, або продовжити розважальну програму, перейшовши з банкетного залу на терасу;
  • На території готелю можна провести чарівну виїзну церемонію. Вибирайте, що вам ближче: відкрита озеленена майданчик, або просторий зал з елегантним інтер'єром.
  • Номери від класу люкс до економ, в яких можуть розміститися ваші гості після закінчення свята.

А для молодят бонус від готелю - номер в подарунок, для найромантичнішого ночі на початку сімейного життя. Де ще в Одесі ви зможете ще знайти такі приємні сюрпризи? Тільки в «Vele Rosse».

Усі статті
Інші статті за темами

12 декабря 2019

...

...

Критерії вибору ресторану в Одесі

Серед величезної кількості ресторанів, вибрати найбільш підходящий - дійсно складно. Тим більше, для тих, хто не є завсідником таких закладів. Але перш ніж приступати до вивчення критеріїв, варто визначитися з головним питанням - для яких цілей необхідний ресторан? Адже в залежності від цього, і пропоновані до закладу вимоги будуть різними.. В пер...

https://www.high-endrolex.com/41