(Філе индички, свиняча шия, мякоть баранини, картопля запечена з прованськими травами, овочі-гриль)
(мясо кочене, твердий сир, болгарський перець)
(запечені баклажани з томатами і сиром фета)
(буженина, рулет зі свинини, курячий рулет, підчеревина)
(апельсин, ківі, яблуко, банан, грейпфрут)
(салатний мікс, філе телятини і курки, помідори черрі, хрусткий крутон)
(камамбер, дор-блю, копчений рамзес, радомер, крекери, яблука, виноград, волоські горіхи, мед)
(малосольний оселедець, скумбрія, слабосолений лосось, картопля відварна, маринована цибуля, тости з бородинського хліба)
(помідори, огірки, капуста, баклажани, перець болгарський)
(твердий сир 3-х сортів)
(стебло селери, рукола, насіння соняшнику і крем бальзамик)
(ананас, виноград, яблуко, горіх волоський, гарбузове насіння, мікс-салат, айсберг, медово-лимонна заправка на оливковій олії)
(барабулька, ставридка і чорноморський бичок)
(рапани, кальмари, коктейльні креветки, чилійські мідії, бебі-восьминіг)
(подається з хлібними чіпсами)
(мікс салатів, курка копчена, телятина-гриль, огірок)
(помідор, огірок, перець, сир фета, паростки каперса, маслини або оливки, мікс-салат, олія оливкова)
(два види італійського сиру, помідор черрі, оливки, мікс-салат, рукола, лимонно-оливкова заправка)