Де відзначити день народження в Одесі

Що для нас свій власний день народження? Багато людей весь рік чекають, щоб в цей день "почати новий шлях". Але, як провести свято, замислюється кожен, і найкращим способом в будь-якому випадку буде відсвяткувати День Народження в Одесі! Не має значення - чи були Ви в цьому прекрасному місті, звикли до його вуличок, чи обійшли катакомби з власноручною мапою - місто завжди зможе здивувати чимось новим. Для першопрохідців завжди є чудова програма знайомства - Потьомкінські сходи, памятник Дюку Де Рішельє, Одеський порт, Дерибасівська вулиця і Привоз. Для тих, хто хоче відзначити свій день - безліч затишних місць і душевних ресторанчиків, які абсолютно по-різному проявляють себе в плині року.

 

ЯК ОРГАНІЗУВАТИ СВЯТО В ОДЕСІ?

Насправді, питання не стільки в трапезі, правда? Звичайно, влаштувати банкет і зібрати друзів - дуже гарне рішення, але в такий день варто ще зробити щось, що запамятовується. Наприклад, вперше відвідати якесь місце, проплисти на яхті або попаритися в справжній сауні. Так де відзначити День Народження в Одесі так, що було що згадати? Тим більше, що варто подбати про завтрашній день, а після хорошого святкового столу дуже захочеться подрімати! Саме тому краще всього заздалегідь замовити собі номер в готельному центрі, а значить вибране місце торжества має поєднувати в собі цілий ряд можливостей. Що ж вибрати?

 

VELE ROSSE, ТОБТО "ЧЕРВОНІ ВІТРИЛА" - МІСЦЕ ЗДІЙСНЕННЯ БАЖАНЬ!

Щоб заклад, вибраний для бенкету, став і хорошим плацдармом для життя, а так само дозволив замовити душевні розваги, потрібно звернутися до списку кращих заїжджих дворів приморя. Одним з них є готель Vele Rosse в Україні - тут Вас зустрінуть з розпростертими обіймами, зроблять знижки на честь Дня Народження і допоможуть організувати як банкет, так і розважальну програму.

Наприклад, для цінителів спокою і бажаючих відпочити в маленькій і рідній компанії - більярдний зал, басейн і сауна. Для бажаючих влаштувати справжній святковий стіл на 50 осіб - можна орендувати банкетний зал, підібрати меню і напої, сервіровку столів та інші дрібниці. А для бажаючих запамятати цей день на все життя - є оренда яхт! День Народження в Одесі в нашому готелі стане кращим початком нового життєвого циклу!

Усі статті
Інші статті за темами

Чудове місце для організації бізнес-зустрічей

ЧУДОВЕ МІСЦЕ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ БІЗНЕС-ЗУСТРІЧЕЙ Готельно-ресторанний комплекс Vele-rosse запрошує жителів та гостей Одеси скористатися послугами конференц-центрів для організації урочистостей, проведення масштабних зустрічей та приватних переговорів. Кожен зал обладнаний всією необхідною відео- та аудіотехнікою і передбачає різні варіанти розсадженн...

Як молодятам вибрати ідеальний готель

Весілля - значима подія в житті більшості людей. Краще її продовження - шлюбна ніч у весільному номері чудового готелю, де молодята зможуть відволіктися від метушні, насолоджуючись спілкуванням один з одним. Наступний ранок, зустрінутий в тиші і спокої, чашка ароматної кави, день тільки удвох допоможуть подружжю глибше відчути свій новий статус, пі...

...