Як молодятам вибрати ідеальний готель

Весілля - значима подія в житті більшості людей. Краще її продовження - шлюбна ніч у весільному номері чудового готелю, де молодята зможуть відволіктися від метушні, насолоджуючись спілкуванням один з одним. Наступний ранок, зустрінутий в тиші і спокої, чашка ароматної кави, день тільки удвох допоможуть подружжю глибше відчути свій новий статус, підготуватися до майбутнього сімейного життя.

Правила вибору готелю для молодят

Щоб урочистість вдалася, підготовкою до нього розумніше зайнятися заздалегідь, а не в передвесільній метушні. Визначитися з готелем і номером, бронюванням і замовленням краще за 2-3 тижні до весілля - так ви будете впевнені, що проведете незабутню ніч саме там, де ви хочете. Замовити апартаменти можна на офіційному сайті готелю, але краще приїхати і побачити все своїми очима.

Перед тим, як зайнятися пошуками, треба трохи підготуватися:

  • чітко визначитися з переліком того, що повинно бути в номері;
  • знати, яку суму ви готові заплатити за перебування в готелі;
  • визначитися з переважним часом виселення (нареченим найчастіше пропонується безкоштовний пізній виїзд в районі 16.00).

Можливо, молода пара захоче затриматися в готелі довше, ніж на одну ніч - цей момент краще погоджувати з його адміністрацією ще до бронювання. Також треба уточнити, чи є в номері те, що треба для комфортного перебування в ньому.

У обов'язковий мінімум, пропонований нареченим, зазвичай входить:

  • доставка квітів і подарунків в апартаменти для молодят;
  • виклик персоналу по телефону;
  • заздалегідь погоджений перелік блюд, алкогольних напоїв;
  • ванна або джакузі;
  • весільний сніданок (пізній);
  • оформлення приміщення.

Залежно від побажань замовника, цей перелік може бути розширений.

Що ми пропонуємо

Готель Vele Rosse пропонує молодятам провести незабутню ніч в красиво оформленому номері для наречених. Розкішні апартаменти стануть подарунком тій парі, яка відмітить день свого одруження в нашому ресторані. Ви зможете насолодитися вишуканими блюдами від професійних кухарів, після чого залишитися наодинці зі своєю половинкою в романтичній обстановці.

Запрошені на урочистість іногородні гості також можуть розміститися в затишних номерах різних цінових категорій - в нашому готелі місця досить для всіх. У вартість проживання входить сніданок, розміщення авто на безкоштовній парковці, відвідування фітнес-залу. Ми обіцяємо теплий прийом і комфортний відпочинок для кожного. Готель Vele Rosse розташований в приморській курортній зоні, в 8 км від центру, з вікон відкривається красивий вид на знамените південне місто.

Ми гарантуємо:

  • гідний рівень сервісу;
  • комфортне проведення часу для наречених і гостей;
  • смачні страви в ресторані готелю;
  • приємні ціни.

Зробіть день і ніч свого одруження чарівним і незабутнім!

Усі статті
Інші статті за темами

Як вести себе в готелі?

ЯК ВЕСТИ СЕБЕ В ГОТЕЛІ І ГОТЕЛЬНОМУ ДОМІ? Вперше плануєте виїхати з рідного міста? Цілком ймовірно, що Вам не дають спокою, здавалося б, звичайні питання, наприклад, як варто поводитися в готелі? Готель буде Вашим будинком на час відпустки або відрядження. Якщо Ви виїжджаєте за кордон, то номер в готелі потрібно забронювати заздалегідь. Бронювати ...

09 декабря 2019

...

5 незвичайних послуг в готелях

Розвиток світового туризму веде до появи великої кількості готелів, що пропонують своїм постояльцям комфортні умови проживання і високий рівень сервісу. Проте завзятим мандрівникам вже недостатньо тільки смачної їжі, затишних номерів, ввічливого обслуговування - вони хочуть отримати ще і незабутні враження від перебування в готелі. Конкуренція в г...