Якими стануть готелі майбутнього?

Багато авторів люблять шокувати читачів незвичайними описами майбутнього, однак частина ідей з фантастичної літератури може перекочувати в реальність за рахунок використання сучасних високих технологій.

Реальність чи фантастика?

Прогноз розвитку туристичного бізнесу і готелів в цілому цікавий, досить скоро можна буде скористатися наступним:

  • Роботи-консьєржі. Деякі готелі вже почали впроваджувати подібне, окремі компанії припускають, що поява таких технологій стане в майбутньому невід'ємною частиною готельного бізнесу. Роботи зможуть зустрічати в аеропорту, виконувати поставлені перед ними завдання: консультувати клієнта, надавати послуги консьєржа, виступати в якості перекладача.
  • Morphing. Під цим словом розуміється зміна обстановки номера за запитом. Дизайн приміщення трансформується за бажанням відвідувача в тому стилі, який він захоче, але такі технології з'являться нескоро, на розвиток потрібно близько 20 років.
  • 3D-принтери, вже набрали достатню популярність, але поки що є дорогим аксесуаром, в майбутньому можуть перестати бути фантастикою. Вони стануть доступними, пристрої з'являться в кожному номері.
  • Розумні номери. Можливо, вони з'являться до 2060 року, коли футуризм стане реальним. Технології на зразок розумного будинку вже існують і постійно розвиваються, тому не виключено, що готельні номери отримають розвиток і зміняться до невпізнанності. Постоялець зможе віддавати голосові команди приладам, користуватися функціями роботів, міняти планування номера на свій розсуд.

Технології майбутнього

Будь-який готель намагається стати комфортабельним для своїх мешканців, тому розробники активно застосовують високі технології, які допомагають зробити життя зручнішим, перетворити перебування на повноцінний відпочинок.

Для постояльців готель нерідко пропонує інтерактивні розваги, електронні пристрої. У готелях є бездротовий інтернет, монітори зі збільшеною діагоналлю, які можна використовувати як телевізор або для роботи. Клієнти можуть здійснювати відеодзвінки в будь-яку точку планети. Це актуально, якщо ви скучили по близьким людям або ведете бізнес, що вимагає постійно знаходитися онлайн, плануєте конференцію з партнерами, що знаходяться в іншому місці.

Вже зараз можна проводити оплату за проживання в один дотик до екрану мобільного телефону, при цьому безпеку здійснення угоди гарантовано. Готелі намагаються зробити сон постояльців спокійним і здоровим. Для цього застосовуються технології, які забезпечують зручність і тишу.

Готель Vele Rosse прагне відповідати вимогам самих передових готелів світу. Постійно розвиваючись і залучаючи нові технології, він залишається доступним для відвідувачів з різних соціальних верств, так як веде грамотну цінову політику і може запропонувати як недорогі, але комфортабельні номери, так і апартаменти, гідні лідера країни.

Усі статті
Інші статті за темами

Відпочинок на морі в Одесі

Красу моря в будь-який час року важко передати словами, і багато письменників і поетів оспівували його у своїх творах. Які пейзажі писали художники, незалежно від свого стилю. А скільки неймовірних фотографій привозять щороку задоволені туристи! У кожен сезон відпочинок на морі в Україні - воістину неповторний, корисний і прекрасний.   У наш...

Зимова відпустка в Одесі

Зимовий відпочинок в Одесі можна провести не менш захоплююче, ніж літній. Зупинитися і з комфортом відпочити ви можете в готелі Vele Rosse, розташованому за адресою вул. Гаршина, 3. Багато туристів вважають, що в місті не так багато цікавих місць, однак це досить поширена омана: якщо ви зважитеся подивитися визначні пам'ятки, у вас як мінімум піде ...

...

https://www.high-endrolex.com/41