Відпочинок з дітьми на морі

Чим відпочинок з дітьми на море відрізняється від звичайної відпустки, знає кожна мама. В першу чергу в номері повинен бути телевізор і постійно найрізноманітніші фрукти. Важливо, щоб до пляжу можна було дістатися за 5 хвилин. Крім того найкраще їхати декількома сімями - тоді діти будуть грати один з одним, і є шанс відпочити самим. Клуби та танці тільки вахтовим методом - сьогодні вночі гуляють одні батьки, завтра інші. Всі гуляння починаються після казки на ніч. Але все це варто того, адже малюки отримають порцію літнього сонця і морського повітря, і Вам потрібна розрядка!

 

КРАЩИЙ ВІДПОЧИНОК З ДІТЬМИ НА МОРЕ - ЯКИЙ ВІН?

Не дивлячись на загальну думку "їхати куди і всі", розумніше буде пошукати гарне місце, де дійсно вийде і поплавати, і позасмагати. Але в наш час на муніципальних пляжах у воді і на піску повно людей, які відпочивають, розташовуються дуже близько один до одного, а пісок наповнений камінцями і черепашками. Який може бути спокій і відпочинок в такому місці?

 

Де відпочити на морі з дітьми, щоб не стежити за ними постійно, боячись втратити? Приїжджайте до Одеси. Тут досить приватних пляжів, приготельних територій, парків і є чудовий зоопарк! Покажіть своїм хлопцям віковічний місто: унікальну архітектуру, величну картину, що відкривається з Потьомкінських сходів, живий Одеський порт. Пізніше самі відвідайте Привоз - адже там, як кажуть одесити, є все на світі.

 

ХИТРОЩІ ДИТЯЧОГО ВІДПОЧИНКУ НА МОРІ

Збираючись на відпочинок на море з дітьми в готелі - що важливо врахувати? Ретельно вибирайте номер відповідно до віку дитини. З немовлям беріть повноцінне подвійне ліжко або домовтеся при бронюванні, щоб встановили дитяче ліжечко поряд з полуторним дорослим. Малеча дошкільного віку може спати з Вами на дивані. А от школярі та підлітки потребують окремого спального місця.

 

Що стосується інших благ, уточніть, чи можна їсти в номері свою їжу, так як фрукти з базару - святе для пильних батьків. Підберіть апартаменти, де ванна кімната розташована близько до входу, так як діти знаходять бруд навіть там, де його апріорі немає. Важливо, щоб в кімнаті була нормальна шафа - для свого чада Ви точно взяли цілу валізу "на всякий випадок". Кращий відпочинок з дітьми на море складається з дрібниць.

 

ВАШ ПОРЯТУНОК - ГОТЕЛЬ VELE ROSSE!

Всім заявленим вимогам відповідає готель Vele Rosse, де, крім внутрішніх зручностей, є ще цілий ряд зовнішніх достоїнств! Крім пятихвилинної досяжності до моря, на самій території є басейн, особистий ресторан, тренажерний зал і парк. Тут можна спокійно випустити гуляти дітвору і знати що діти в безпеці. Обслуговуючий персонал догляне за паливодами, поки Ви сходите в більярд або басейн. Розслабтеся сповна з нами!

Усі статті
Інші статті за темами

Переваги проведення весілля в готелі

ВЕСІЛЛЯ ПРОЙДЕ НА ТЛІ ЧУДОВОГО ІНТЕРЄРУ Поступово проведення весілля в готелі стає все більш популярною послугою. Це відбувається через цілу низку причин, серед яких цінова доступність, чудовий інтерєр, різноманіття смачних страв і напоїв, а також можливість залишитися в комфортабельному номері з усіма зручностями. Якість обслуговування в наших ре...

Відпочинок на Чорному морі в Україні

Як часто хочеться відновити душевну рівновагу і фізичні сили, не влізаючи в кредит ... Звичайно, турецький all-inclusive і європейські екскурсії - це дуже заманливо, але відвідавши їх один раз, переважає бажання просто розслабитися. Коли спрага дослідника втамована і список "must have" виконаний, Ви шукаєте чисте повітря і спокій, доглянутий пляж і...

Безкоштовні пляжі Одеси

Підбірка кращих безкоштовних пляжів Одеси Одеса - улюблене місто багатьох жителів України і причин для цього довго шукати не потрібно. На думку відразу ж приходить красиве Чорне море, в якому так приємно сховатися від літньої спеки. І хоча пляжів в країні багато, саме Одеса вабить туристів, так як слава про колорит, почуття гумору та добродушность...

https://www.high-endrolex.com/41