Зимова відпустка в Одесі

Зимовий відпочинок в Одесі можна провести не менш захоплююче, ніж літній. Зупинитися і з комфортом відпочити ви можете в готелі Vele Rosse, розташованому за адресою вул. Гаршина, 3. Багато туристів вважають, що в місті не так багато цікавих місць, однак це досить поширена омана: якщо ви зважитеся подивитися визначні пам'ятки, у вас як мінімум піде на це кілька днів.

З чого почати?

Невеликий список місць, які варто відвідати, допоможе визначитися, з чого почати:

  • Приморський бульвар славиться музикантами, які грають в будь-який час року. Звичайно, чим більше туристів, тим вище ймовірність зустріти цікавих виконавців.
  • Цікаві знамениті одеські дворики, пройтися по ним можна без всяких обмежень.
  • Обов'язково варто сходити в оперу.
  • Купатися в морі вже холодно, але ви зможете зробити фото на пам'ять. У місті привабливі пейзажі, взимку мають особливу чарівність.
  • Від Французького бульвару тягнеться канатна дорога до самого пляжу Отрада. Це сама по собі захоплююча подорож, яке подарує масу позитивних емоцій.
  • Доступні і інші розваги: любителі вечірок зможуть відвідати нічні клуби, яких в Одесі достатньо багато, всі вони пропонують різноманітні цікаві програми, алкоголь, смачну кухню, дискотеку.
  • Обов'язково варто відвідати Стамбульський парк відпочинку, він відкрився відносно недавно & ndash; в 2017 році. Зовсім недалеко від нього знаходиться знамениті Потьомкінські сходи, на неї теж можна звернути увагу.
  • Якщо ви опинитеся в парку Шевченка, візьміть квиток на колесо огляду і обов'язково візьміть із собою фотоапарат. З висоти пташиного польоту відкриваються чудові види, які варто зняти на пам'ять.
  • Любителі піших прогулянок і красивих пейзажів можуть здійснити прогулянку по набережній.

Вибір готелю

Vele Rosse перекладається як & laquo; Багряні вітрила & raquo;. Це зручно розташований готель з високим класом обслуговування, рестораном, затишними номерами на будь-який смак і доступними цінами. У нас часто зупиняються творчі особистості & ndash; письменники, поети, музиканти.

Ми працюємо в будь-який час року, знаходимося в кращій курортній зоні. Ви зможете відпочити в тиші і затишку. Цікаві місця міста, як і центр, розташовані в доступній близькості, тому не доведеться навіть користуватися громадським транспортом, який, варто зауважити, йде від готелю в усіх напрямках, якщо ви відпочиваєте без авто. Для автомобілістів надається зручна простора парковка, тому вам не доведеться думати, де залишити свій транспортний засіб.

Всього у нас 54 комфортних номери, які відрізняються класом і місткістю. У нас доступні номери економ класу, стандартні, люкс і напівлюкс, апартаменти. Якщо ви приїхали не у відпустку, а по робочих справах, в номері можна комфортно розташуватися і попрацювати, є письмовий стіл. Кожен номер має окрему ванну кімнату, санвузол, міні-бар, балкон. Ви зможете подивитися кабельне телебачення на великому екрані, скористатися холодильником, який є в кожному номері. Кімнати обладнані системою клімат-контролю, постояльці можуть скористатися швидкісним інтернетом, безкоштовно передається через Wi-Fi.

Усі статті
Інші статті за темами

...

5 незвичайних послуг в готелях

Розвиток світового туризму веде до появи великої кількості готелів, що пропонують своїм постояльцям комфортні умови проживання і високий рівень сервісу. Проте завзятим мандрівникам вже недостатньо тільки смачної їжі, затишних номерів, ввічливого обслуговування - вони хочуть отримати ще і незабутні враження від перебування в готелі. Конкуренція в г...

Чудове місце для організації бізнес-зустрічей

ЧУДОВЕ МІСЦЕ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ БІЗНЕС-ЗУСТРІЧЕЙ Готельно-ресторанний комплекс Vele-rosse запрошує жителів та гостей Одеси скористатися послугами конференц-центрів для організації урочистостей, проведення масштабних зустрічей та приватних переговорів. Кожен зал обладнаний всією необхідною відео- та аудіотехнікою і передбачає різні варіанти розсадженн...

https://www.high-endrolex.com/41