5 незвичайних послуг в готелях

Розвиток світового туризму веде до появи великої кількості готелів, що пропонують своїм постояльцям комфортні умови проживання і високий рівень сервісу. Проте завзятим мандрівникам вже недостатньо тільки смачної їжі, затишних номерів, ввічливого обслуговування - вони хочуть отримати ще і незабутні враження від перебування в готелі.

Конкуренція в готельному бізнесі росте, і тому менеджерам готелів доводиться пропонувати цікаві додаткові послуги, здатні притягнути і утримати відвідувачів. Це можуть бути як акційні пропозиції для іменинників, молодожонів, великих компаній, так і зовсім екзотичні процедури і заходи, про які ми розповімо далі.

ТОП-5 унікальних послуг

  1. Тату на пам'ять - така послуга користується популярністю у клієнтів готелю-казино Ріо, що знаходиться в Лас-Вегасі. Багато хто не проти увічнити на власному тілі пам'ятні моменти проведення часу в столиці азарту.
  2. Культурні пробіжки - готель Four Seasons Hotel George V в Парижі пропонує постояльцям розім'ятися і прийняти участь в дев'ятикілометровому забігу у супроводі конс'єржа. Таке унікальне тренування проходить по відомих місцях міста : готель - Ейфелева вежа - площа Трокадеро - сад Тюильри - готель. Частина маршруту пролягає по Єлісейських полях і набережної Сены.
  3. Обід з жирафом. Таким проведенням часу ви зможете насолодитися в готелі Giraffe Manor в Кенії. Ці тварини тут вільно проходжувалися по території, і тому складуть вам компанію не лише під час їди, але і на прогулянках. Вони не стануть заперечувати, якщо ви почастуєте їх чимось смачненьким і зробите фото на пам'ять.
  4. Самостійно потурбуватися про свою вечерю. "Зелений туризм" нестримно розвивається у всьому світі, і мандрівники, пересичені комфортом готелів і увагою персоналу можуть на якийсь час перетворитися на звичайних селян. У готелі Dhara Dhevi (Таїланд) постояльці, що бажають смачно повечеряти, повинні спочатку навчитися саджати рис і самостійно готувати яке-небудь блюдо місцевої кухні.
  5. Провести час в ексклюзивному "номері для ридань" запрошує готельна мережа Mitsui Garden Yotsuya в Японії. Обов'язкові умови - заселитись в цей номер може бути тільки жінка і тільки наодинці. Їй будуть запропоновані книги з сумним сюжетом, мелодрами, м'які серветки з кашеміру. У сентиментальній обстановці відвідувачка зможе поплакати і позбавитися від стресу, після чого їй нададуть грілку для зігрівання і зроблять парову гідромасажну маску на область навколо очей.

Пропозиції готелю Vele Rosse

У нашому готелі вас чекають комфортні умови проживання, смачні блюда в ресторані, і різні варіанти дозвілля. Наприклад, ви можете орендувати велосипед і проїхатись по "Трасі здоров'я" уздовж узбережжя. Таким чином ви зміцните здоров'я, побачите дельфінарій і найкрасивіші пляжі Одеси. Також ми пропонуємо відвідувачам взяти в оренду яхту і відпочити, насолоджуючись плескотом хвиль і променями сонця далеко від метушні. Приїжджайте - у нас багато всього цікавого!

Усі статті
Інші статті за темами

Курорти Одеси - куди поїхати відпочивати в Україні

Курорти в Одесі З настанням літа багато жителів України починають особливо ретельно планувати свою відпустку, про яку мріяли ще з минулого сезону. Особливою популярністю, звичайно ж, користується Чорне море, так як в ньому глибока і чиста вода, околиці вражають красою природи, а курорти на узбережжі представлені на будь-який смак і бюджет.  ...

Готель 4 зірки - комфортне проживання за прийнятною ціною

В Україні готельний бізнес досить розвинений, в кожному місті ви знайдете як висококласний сучасний готель, так і бюджетний варіант з елементарними зручностями. Але тим, хто планує багато подорожувати і зупинятися в готельних номерах, необхідно знати деякі особливості готелів, якими вони відрізняються один від одного. Найзвичнішою для всіх і зручно...

Цілюща сауна врятує від усіх бід

Користь від відвідування сауни Відключитися від усього, по-справжньому розслабитися і зануритися в дивовижну атмосферу спокою і гармонії допоможе регулярне відвідування нашого закладу. Сауна- це високоефективний засіб оздоровлення і очищення організму, який допомагає відновити і енергію, і силу. Ми пропонуємо орендувати ці приміщення за вигідною ц...

https://www.high-endrolex.com/41