Де відпочити в Одесі?

Кожен з нас уявляє собі відпустку як можливість відпочити і розслабитися. Хтось шукає пригод, інші - спокою, але всі приходять до питання, де відпочити під Одесою? Це місто кличе і підкорює душі своїм неповторним шармом, тут є все, чого бажає душа мандрівника. Унікальна атмосфера, розкішна архітектура, величні катакомби і прекрасний пляж!

 

ДЕ ВІДПОЧИТИ В ОДЕСІ ТАЄМНО ВІД СПІВРОБІТНИКІВ?

Втомилися від повсякденної рутини і постійних дедлайнів? Душа просить перепочинку і розваг? Нервове виснаження на робочому місці - біч сучасності і воно вимагає регулярної розрядки! Щоб зняти стрес і відновити себе повністю, потрібно втекти на "лікарняний" так, щоб Вас не дістали корпоративні телефони та імейли.

Що підійде для цієї мети краще, ніж будинок відпочинку, який причаївся в ялиновому лісі паркової зони? Ось де краще відпочити під Одесою, як не в настільки комфортно заспокійливо тихому місці, що там захочеться жити! Коли ж перша хвиля втоми спаде, можна насолодитися красою міста - пройтися по Потьомкінських сходах, постояти біля памятника Дюку Де Рішельє, розглянути Одеський порт з усіх боків, прогулятися в тіні Дерибасівської вулиці, скоритися Привозу, що бушує пристрастями. А особливо захопленим туристам сподобається досліджувати Катакомби, до сих пір не пройдені ніким до кінця.

 

ДЛЯ ЗАСПОКОЄННЯ КРАЩЕ МІСЦЕ - ГОТЕЛЬ VELE ROSSE

Що стосується хорошого сну, ситної їжі і справжнього спокою, то рекомендований Вам готель Vele Rosse - кращий приморський готель України! Тут є свій власний ресторан, де кожен відвідувач знайде трапезу собі до смаку. Презентабельний більярдний зал з диванами для бесід і кращими столами, де була б зіграна не одна партія в компанії поціновувачів цього інтелектуального спорту. У числі оздоровчих програм для відновлення себе після виснажливої роботи в офісі є басейн, тренажерний зал і справжня сауна. Якщо ж Ви зважитеся на здійснення мрії, то познайомтеся з нашою гордістю - вітрильним спортом! Назва нашого закладу перекладається з італійської мови як "Червоні вітрила" і саме враження від відвідування їх ми подаруємо Вам!

Ось найкращий відпочинок в Одесі в 5 хвилинах ходи від пляжів і центру міста - на 12-й станції Великого Фонтану, в самому густому хвойному парку! Тут є всі блага цивілізації в купі з розкішним ландшафтом і чистим повітрям.

 

ТВОРЧА ОСОБИСТІСТЬ У ПОШУКАХ КРАЩОГО ВІДПОЧИНКУ В ОДЕСІ?

Найважливіше для творчої людини, це знайти оптимальне місце для натхнення. Не має значення, Ви письменник, художник, дизайнер, інженер або програміст, а може творець в галузі мікробіології - в будь-якому випадку, Вам потрібні умови для повноцінного занурення в проект. Тому де відпочити в Одесі стає питанням, що віриішує, чи буде створений новий шедевр! Так створіть собі умови легко і просто, звернувшись до нас!

Усі статті
Інші статті за темами

...

Поведінка в ресторані: як вести себе за столом?

ЯК ВАРТО СЕБЕ ВЕСТИ ЗА СТОЛОМ У РЕСТОРАНІ? Щоб зробити похід в ресторан безпроблемним і приємним заняттям потрібно дотримуватися правил етикету. Правила пристойності в ресторані не сильно відрізняються від загальних норм поведінки за столом. Істотні відмінності полягають в особливостях обстановки - домашній стіл на власній кухні і зал ресторану ві...

Безкоштовні пляжі Одеси

Підбірка кращих безкоштовних пляжів Одеси Одеса - улюблене місто багатьох жителів України і причин для цього довго шукати не потрібно. На думку відразу ж приходить красиве Чорне море, в якому так приємно сховатися від літньої спеки. І хоча пляжів в країні багато, саме Одеса вабить туристів, так як слава про колорит, почуття гумору та добродушность...