Вибираємо кращий готель: типи номерів в готелях

Якщо ви багато подорожуєте або у вас часті робочі відрядження, тоді вам необхідно якомога більше знати про готелі. В основному житло в готелі бронюють, тому важливо знати категорії номерів в готелі. Цим самим ви застрахуєте себе від можливих незручностей і не розчаруєтеся якістю відпочинку.

 

Сьогодні в Україні готелі класифікують за зірочкам. Найбільш затребуваними є готелі 4 зірки - це комфортні і не дуже дорогі готелі. Саме за кількістю зірок на фасаді готелю визначається рівень обслуговування, умови проживання, в тому числі і типи номерів в готелях, а також додаткові послуги готелю.

 

Готельний бізнес - досить поширене явище у всьому світі. У кожному місті ви знайдете кілька готелів, які пропонують сучасне і зручне тимчасове проживання. Але кожен готель має свої переваги і недоліки. Щоб ви могли дізнатися про всі сторони роботи готелю, необхідно володіти деякою інформацією.

 

КЛАСИФІКАЦІЯ ГОТЕЛЬНИХ НОМЕРІВ - ОСНОВНІ ПУНКТИ

 

Класифікація готельних номерів починається з кількості людей, які можуть проживати в одній кімнаті, і кількості кімнат. Є одномісні, двомісні номери, а також однокімнатні, двокімнатні і т.д. Класифікують номери в готелі за розміром і складом, наприклад, сімейний номер, апартаменти - вони складаються з декількох кімнат великих розмірів. Також виділяють номери за рівнем комфорту і загального стану, наприклад, економ, стандарт, люкс та інше.

 

Ще існує класифікація номерів за видом з вікна. Це дуже важливо, адже погодьтеся, що не дуже приємно дивитися на внутрішній дворик, в той час, як з іншого боку готелю - гарний вид на море або гори. Види номерів в готелі ви повинні уточнити ще при бронюванні кімнати.

 

Тип і категорія номера визначають його вартість. Якщо ви вперше будете проживати в готелі, скористайтеся загальноприйнятими вимогами до умов проживання в готелі. Міжнародна класифікація готельних номерів відповідає таким критеріям:

 

  • площа номера;
  • комфорт і затишок в кімнаті;
  • меблі та зручності;
  • санітарно-гігієнічне обладнання;
  • оснащення інвентарем;
  • місткість.

 

Згідно з цією класифікацією виділяють такі типи номерів: апартаменти, люкс, напівлюкс, перша-пята категорії, суміщені номери і т.д. Назва номерів в готелі говорить сама за себе, якщо ви знаєте, як їх трактувати. Наприклад, номер напівлюкс - це одна житлова кімната великих розмірів, в якій можуть проживати одна або дві людини. Частини кімнати потрібно використовувати одночасно як кабінет, вітальню, їдальню. У напівлюксі повинен бути повний санвузол, тобто, в номері передбачений умивальник, душ або ванна і унітаз. У кімнаті обовязково повинен знаходитися телефон, щоб клієнт міг замовити сніданок в номер або висловити будь-які побажання або зауваження.

 

Готель «Vele Rosse» - вигідні та комфортні умови проживання в Одесі

Вам потрібно зупинитися в курортному місті Одеса, і ви переживаєте з приводу високої вартості номерів в готелях? Готель «Vele Rosse» - це відмінні умови проживання за прийнятною ціною. Тут якісне обслуговування клієнтів, а також всі необхідні для людини зручності - затишні номери, гарний ресторан, смачні страви та інше.

 

В Україні готельний бізнес поставлений на високому рівні, і місто Одеса - не виняток. Готель «Vele Rosse» гарантує вам приємний відпочинок і весь спектр необхідних послуг. Якщо бажаєте дізнатися як виглядає номер готелю, можете ознайомитися з фото на сайті.

Усі статті
Інші статті за темами

5 незвичайних послуг в готелях

Розвиток світового туризму веде до появи великої кількості готелів, що пропонують своїм постояльцям комфортні умови проживання і високий рівень сервісу. Проте завзятим мандрівникам вже недостатньо тільки смачної їжі, затишних номерів, ввічливого обслуговування - вони хочуть отримати ще і незабутні враження від перебування в готелі. Конкуренція в г...

Чудове місце для організації бізнес-зустрічей

ЧУДОВЕ МІСЦЕ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ БІЗНЕС-ЗУСТРІЧЕЙ Готельно-ресторанний комплекс Vele-rosse запрошує жителів та гостей Одеси скористатися послугами конференц-центрів для організації урочистостей, проведення масштабних зустрічей та приватних переговорів. Кожен зал обладнаний всією необхідною відео- та аудіотехнікою і передбачає різні варіанти розсадженн...

Відпочинок на Чорному морі з дітьми

Кожен батько знає, що для здоровя і довголіття важливо хоч раз на рік возити дитину на море. Солона вода і повітря, зміна екосистем піднімають загальний тонус і відновлюють імунітет, а так само нерідко лікують алергію, хронічні бронхіти, астму та сезонні невралгії. Це потрібно як дітлахам, так і дорослим. Відпочинок на Чорному морі з дітьми буде д...