Цілюща сауна врятує від усіх бід

Користь від відвідування сауни

Відключитися від усього, по-справжньому розслабитися і зануритися в дивовижну атмосферу спокою і гармонії допоможе регулярне відвідування нашого закладу. Сауна- це високоефективний засіб оздоровлення і очищення організму, який допомагає відновити і енергію, і силу. Ми пропонуємо орендувати ці приміщення за вигідною ціною. У парильні шкіра відкриває пори, позбавляється від шлаків, холестерину і токсинів. Особливо корисно в ній бувати після занять спортом і фізичних навантажень, так як під впливом високих температур мязи швидко розслабляються і стають еластичними. Крім того, регулярне проведення таких процедур сприяє лікуванню простудних захворювань, особливо якщо зволожити повітря відварами і настоями лаванди, мяти та евкаліпта.

 

Сауна - це місце для відпочинку і оздоровлення. У нашому закладі відкрита відмінна лазня, оформлена в неповторному, унікальному стилі, який припаде до смаку шанувальникам прекрасного. У ній ви зможете розслабитися і оздоровитися, адже такі процедури допомагають організму справитися зі стресами і хворобами, відпочити від щоденних проблем і турбот. Крім того, це відмінний спосіб швидко скинути зайву вагу і підтримати себе в тонусі. Ми пропонуємо зняти парилку на певну кількість часу. Наше приміщення оснащене сучасною піччю, а добре попаритися, ви зможете зануритися в джакузі з найрізноманітнішими массажерами, зануритися в басейн або відвідати душову кабінку, обладнану спеціальними водними пристроями. Правила поведінки Протягом всієї «гарячої» процедури ваше тіло опиняється в досить незвичайній, але в той же час сприятливій обстановці, тому слід дотримуватися деяких правил. Увійшовши в парну кімнату вперше, найкраще розташуватися на нижній полиці, щоб звикнути до температури. При цьому не варто розмовляти. Потрібно повільно дихати через ніс. Відвідувати парилку потрібно в декілька заходів, кожен з яких повинен тривати не більше 15 хвилин. Після процедури потрібно трохи відпочити і відновити нормальну діяльність серцево-судинної системи.

 

Відвідувати сауну - стильно, корисно та вигідно

 

Кращі сучасні задумки спільно з класичними традиціями пропонує наша компанія. Сьогодні і корінні жителі, і гості Одеси зможуть відсвяткувати у нас важливу подію, відпочити в компанії друзів або просто насолодитися корисним і приємним проведенням часу. «Гарячі» процедури залишаються популярними і модними, оскільки надають кращий догляд за зовнішнім виглядом, здоровям і самопочуттям і все це з мінімальними витратами часу і коштів. Регулярне відвідування «парилки» сприяє швидкому виведенню шкідливих хімічних сполук і токсинів, прискорює загоєння ран, покращує стан шкірних покривів і травлення, розслабляє мязи, знижує емоційний і психологічний стрес, а також зміцнює імунітет.

Усі статті
Інші статті за темами

09 декабря 2019

...

Який повинен бути конференц зал

Проведення конференцій, семінарів, тренінгів стало звичайною практикою в сфері освіти і сучасного бізнесу. Це дозволяє донести ключову інформацію до великої кількості учасників, залучаючи останніх у загальне обговорення. Відповідно, місце проведення подібного заходу повинно відповідати певним вимогам. Більш того, сучасний конференц зал - це не про...

...